Λαμία: Με Θεοδωρόπουλο η αποστολή για ΑΕΚ

Gazzetta team
Λαμία: Με Θεοδωρόπουλο η αποστολή για ΑΕΚ

bet365

Ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Κώστας Θεοδωρόπουλος βρίσκεται τελικά στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Εκτός οι τιμωρημένοι Πλιάτσικας και Δημούτσος.

Η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ (20:00). Ο Θεοδωρόπουλος, ο οποίος είχε ένα διάστρεμμα και δεν αγωνίστηκε με τον Ατρόμητο, βρίσκεται τελικά στην αποστολή του Άκη Μάντζιου.

Ο 29χρονος γκολκίπερ είχε κάνει ένεση το προηγούμενο διάστημα για να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό και μένει να φανεί αν θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια της Λαμίας ή αν την εστία υπερασπιστεί ο Κάχριμαν, όπως στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Εκτός αποστολής της Λαμίας έμειναν οι Πλιάτσικας και Δημούτσος που είναι τιμωρημένοι. Αντίθετα επιστρέφει ο Μπεχαράνο που εξέτισε.

Στην αποστολή της Λαμίας βρίσκονται οι: Κάχριμαν, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Μπαχανάκ, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Ανάκογλου, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Τουράμ, Τιρόνε, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα