Αστέρας Τρίπολης: Εκτός ο Μαρκ Φερνάντεθ με Ξάνθη

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Εκτός ο Μαρκ Φερνάντεθ με Ξάνθη

bet365

Οι ενοχλήσεις του Μαρκ Φερνάντεθ στον προσαγωγό τον αφήνουν εκτός αποστολής του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με την Ξάνθη.

Σέριε Α με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr.

Ο Αστέρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με την Ξάνθη. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαρκ Φερνάντεθ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και έμεινε εκτός αποστολής. Εκτός έμεινε και ο Ριέρα. Αντίθετα επιστρέφουν οι Τασουλής, Πασαλίδης και Καπίγια που εξέτισαν.

Στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης βρίσκονται οι: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Παναγιώτου, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Ματρικάρντι, Βλάχος, Καπίγια, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Σίτο, Δουβίκας, Λουίς Φερνάντεθ, Κρέσπι, Χαουρέγκι, Μπαράλες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα