Δεληζήσης: «Καταλαβαίνω τον κόσμο, πρέπει να φέρουμε έναν τίτλο»

Δεληζήσης: «Καταλαβαίνω τον κόσμο, πρέπει να φέρουμε έναν τίτλο»

Gazzetta team
Δεληζήσης: «Καταλαβαίνω τον κόσμο, πρέπει να φέρουμε έναν τίτλο»

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήσης αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατούσε στον Άρη πριν τον αγώνα με τον Βόλο αλλά και σ’ έναν τίτλο που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στον σύλλογο.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στην 11αδα του Άρη έπειτα από αρκετό καιρό και σε συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports επανέλαβε ότι… «αισθάνομαι παίκτης πρώτης γραμμής κι όποτε με χρειαστεί η ομάδα, είμαι έτοιμος». Αναφερόμενος στο κλίμα στην ομάδα αλλά και στη νίκη επί του Βόλου, είπε: «Τα τελευταία αποτελέσματα δεν είναι αυτά που ήθελε και έπρεπε να έχει η ομάδα. Θέλει νίκες η ομάδα, οι ισοπαλίες δίνουν την εντύπωση ότι δύσκολα χάνεις, αλλά πρέπει να κερδίζεις για να φτάσεις τους στόχους σου. Ήταν μονόδρομος η νίκη για εμάς χθες. Να αποκτήσουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας και να φέρουμε τα αποτελέσματα που όλοι θέλουμε. Μας ταρακούνησε η ήττα από τον ΟΦΗ σε ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Μας ταρακούνησε και η παρουσία του κόσμου. Καταλαβαίνω τον κόσμο, η ομάδα έχει στόχους, φιλοδοξίες, όνειρα, πρέπει να φέρουμε κάποιον τίτλο και να είναι σε τροχιά Ευρώπης».

Σχετικά με τον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό εκτίμησε ότι… «μπορούμε να κερδίσουμε, έχουμε την ποιότητα, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Είναι βελτιωμένος σε σχέση με τον Α’ γύρο και θα είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε. Να είμαστε συμπαγείς, έξυπνοι στο παιχνίδι μας. Θα κριθεί στην άμυνα, αν κρατήσουμε το μηδέν θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Όταν κατεβαίνουμε στην Αθήνα δεν παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Αυτό θέλουμε να αλλάξουμε και πάμε να κερδίσουμε».

Στάθηκε και στη στεναχώρια που είχε δει στις τάξεις των συμπαικτών του. «Πρέπει να εμείς οι Έλληνες παίκτες να προσπαθούμε να μεταδώσουμε στους ξένους το κλίμα και τη νοοτροπία του Άρη. Υπήρχε μια στεναχώρια. Με τη νίκη πήραμε μια ώθηση και μια χαρά. Κρατήσαμε και το μηδέν στην άμυνα που είναι σημαντικό. Πρέπει να ξεκινάμε από το μηδέν στην άμυνα. Μπροστά υπάρχει ποιότητα, μπορούμε να κάνουμε το γκολ ανά πάσα στιγμή».

Ερωτηθείς για την κίνησή του να συγκεντρώσει όλους τους συμπαίκτες του στο ημίχρονο του αγώνα με τον Βόλο εξήγησε πως… «τους είπα ότι δεν έχουμε δικαίωμα να εφησυχάσουμε. Ακόμα κι όταν κερδίζεις 3-0 δεν μπορείς ηρεμήσεις, έχουμε δει πολλά στο ποδόσφαιρο και πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα