Γκαγκάτσης: «Nα μιλήσουμε για αληθινές πολυϊδιοκτησίες και όχι για fake»

Σταύρος Σουντουλίδης
Γκαγκάτσης: «Nα μιλήσουμε για αληθινές πολυϊδιοκτησίες και όχι για fake»

bet365

H ξεκάθαρη απάντηση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θέμα της Ξάνθης και της εκδίκασης στην ΕΕΑ, κατά τη διάρκεια της σημερινής τακτικής Γ.Σ. Τι ειπώθηκε για το γήπεδο, ποιο είναι το άνοιγμα της εταιρίας.

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την υπόθεση που έχει προκύψει μετά τις γνωστές καταγγελίες του Ολυμπιακού.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έκανε λόγο για «επικοινωνιακές φανφάρες του Ολυμπιακού», σημειώνοντας ότι «δεν πρόκειται να ασχοληθούμε, θα τα πούμε όλα στην ΕΕΑ», ενώ όπως τόνισε « η καταγγελία έγινε ανάμεσα στους αγώνες μας με τον Ολυμπιακό και την Ξάνθη καθαρά και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους».

Συνεχίζοντας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, που απασχόλησε την σημερινή Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο κ. Γκαγκάτσης πρόσθεσε:

«Για το συγκεκριμένο θέμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε ανακοινώσεις, για την ώρα μένουμε σε αυτές και περιμένουμε την εκδίκαση. Όταν πρέπει, θα μιλήσουμε και θα πούμε πολλά για τις πραγματικές πολυιδιοκτησιακές και όχι τις fake».

Στη διάρκεια της συνέλευσης και μετά από σχετικές ερωτήσεις ο αντιπρόεδρος του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε στο Βαγγέλη Μαρινάκη και στη NOVA. Σχετικά με την παρουσία του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού στα συμβούλια της Λίγκας υποστήριξε ότι: «Δεν είμαστε εμείς που εφαρμόζουμε το νόμο, υπάρχουν εισαγγελείς για αυτά τα θέματα», ενώ σ’ ότι αφορά το θέμα των τηλεοπτικών συμβολαίων τόνισε: «Θα μπορούσα να πω πολλά για τη NOVA και τις ομάδες που έκλεισαν όταν ήταν εν δυνάμει ιδιοκτήτης της, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού. Για ομάδες δηλαδή, που "μετακόμισαν" από την ΕΡΤ με υψηλότερα συμβόλαια και ίσως και υπερτιμημένα».

«Νέα Τούμπα» και μπάτζετ

Όπως συνέβη στο θέμα της ΕΕΑ, έτσι και για αυτό που αφορά την κατασκευή του νέου γηπέδου, ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ήταν ξεκάθαρος και απόλυτος:

«Δεν πρόκειται να κουνηθεί ούτε πέτρα στην Τούμπα, αν δεν είναι όλοι απόλυτα σίγουροι για το νέο γήπεδο. Ακόμα και στο 99% να είμαστε σίγουροι, τότε δεν θα γίνει τίποτα».

Σ’ ότι αφορά το PAOK TV εξήγησε πως πρόκειται «για ένα εγχείρημα που θα το κρίνουμε στο τέλος της σεζόν», χαρακτήρισε θετική τη μείωση στα συμβόλαια, επισημαίνοντας ότι «δεν ξέρουμε πως μπορεί να πάει το οικονομικό σκέλος γιατί υπάρχουν και μεταγραφές» και τόνισε ότι υπάρχει σημαντική αύξηση στα έσοδα κάνοντας λόγο για ρεκόρ στην ιστορία της εταιρίας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον τελευταίο χρόνο χρήσης κατέγραψε ζημίες ύψους 5.277.825 ευρώ, καθώς τα έσοδα που αφορούν την σεζόν 2018-19 ήταν 33.922.723 ευρώ και τα έξοδα ανήλθαν στα 42.722.491 ευρώ.

Υπάρχουν και πρόσθετα έσοδα, προφανώς από πωλήσεις όπως αυτή του Πρίγιοβιτς, με τα συνολικά έσοδα να ανέρχονται στα 43.919.059 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα