ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Κούγιας: «Δεν είμαστε στην αγέλη και ενοχλούμε»

Κούγιας: «Δεν είμαστε στην αγέλη και ενοχλούμε»

Κούγιας: «Δεν είμαστε στην αγέλη και ενοχλούμε»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ... απάντησε σε όσους τον έβριζαν στον αγώνα με τον Ατρόμητο

Στο «στόχαστρο» της εξέδρας βρέθηκε (και) σήμερα ο Αλέξης Κούγιας. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ μίλησε μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στη NOVA.  «Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο και στους διαιτητές. Ρεσιτάλ διαιτησίας από Σιδηρόπουλο, βοηθών και τέταρτου. Μπράβο και στον Ατρόμητο που κέρδισε μέσα στη Λάρισα. Έχω αρνηθεί να γίνω υποχείριο οποιασδήποτε ομάδος. Έχω αρνηθεί να πουλήσω την ομάδα. Αν ερχόταν κάποιος πιο αξιόπιστος από μένα θα την πουλούσα χθες. Τελευταία υπάρχει μια οργανωμένη κίνηση. Ήρθαν σήμερα τέσσερα πούλμαν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ήρθαν δύο πούλμαν από Αιγάλεω με κάποιους Αλβανούς που τους ξέρω εγώ. Έναν Κώστα Κώστα που είναι επικεφαλής», είπε αρχικά.
 
Και συνέχισε.  «Οι δικοί μας είχαν πάει στην Καλαμάτα, σήμερα ήρθαν εδώ να τους βοηθήσουν. Ήρθαν και δύο πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη που φαίνεται ότι δεν τους αρέσει η άποψη της ΑΕΛ περί ανεξαρτησίας. Όταν βλέπω σε 7000 κόσμο, 200 παιδιά που δεν είναι καλά στην υγεία τους από την χρήση ναρκωτικών και από το πολύ ποτό που δεν ενισχύουν την ομάδα και το μόνο που κάνουν είναι να αποδοκιμάζουν παίκτες, έβριζαν τον Καρανίκα. Δεν πανηγύρισαν το πέναλτί μας αλλά πανηγύρισαν τα γκολ των αντιπάλων. Νομίζουν ότι θα με εκβιάσουν βρίζοντας έμενα και την οικογένειά μου και θα δώσω εγώ την ΠΑΕ εκεί που τους υποδεικνύουν να πάει. Εμείς δεν είμαστε στην αγέλη κάποιων και τους ενοχλούμε».
 
Κλείνοντας ανέφερε πως «επειδή η NOVA είναι το αποκούμπι μας νομίζω ότι πρέπει να κάνει μία έρευνα γιατί θα πρέπει να παίρνουν θέση και εκείνοι οι θεσμικοί φορείς εκ των οποίων η NOVA είναι κορυφαίος θεσμικός φορέας για το ποδόσφαιρο. Χωρίς τα χρήματα του συνδρομητικού καναλιού δε θα μπορούσαμε να στηρίξουμε αυτό το εγχείρημα. Βεβαίως πρέπει κάθε χρόνο να βάζουμε και από την τσέπη μας. Αλλά με αυτά δεδομένα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν δύσκολο να στηρίξεις μια ομάδα Superleague. Άρα θα πρέπει κι εμείς να στηρίξουμε τη NOVA αλλά θα πρέπει να ξεκινήσει και μια έρευνα από τη NOVA, για το τί συμβαίνει στα γήπεδα, καθώς κανείς δε μπορεί να την απειλήσει. Και θα ήθελα να κάνουμε μια έρευνα μαζί, να προχωρήσουμε ένα Σαββατοκύριακο στην πόλη ώστε να δείτε την εκτίμηση με την οποία περιβάλλουν την προσπάθεία μου οι υγιείς άνθρωποι».