Ολυμπιακός: Σε ποιές θέσεις χρειάζεται ενίσχυση; (poll)

Ολυμπιακός: Σε ποιές θέσεις χρειάζεται ενίσχυση; (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Σε ποιές θέσεις χρειάζεται ενίσχυση; (poll)

bet365

Ενόψει του Γενάρη έχει ήδη ξεκινήσει η μεταγραφική συζήτηση στον Ολυμπιακό για τις ανάγκες που μπορεί να έχει και τις προσθήκες που είναι να γίνουν ή που θα καταβληθεί προσπάθεια να υλοποιηθούν.
Το κλίμα που υπάρχει σε αυτήν την φάση είναι πως ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε προσθήκη ή προσθήκες τον Γενάρη. Το λιγότερο μία και το μάξιμουμ τρεις. Ένας Ολυμπιακός που φέτος προχώρησε σε μεταγραφές που τον βοήθησαν πολύ όπως τους Σεμέδο, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί ή και ο Σουντανί.
Επειδή έρχεται η επόμενη μεταγραφική περίοδος και θα υπάρξει η σημαντική μείωση στην φορολογία των συμβολαίων των επαγγελματιών παικτών ανοίγει πιο εύκολα και διάπλατα ο δρόμος για κινήσεις ενίσχυσης. Για τον Ολυμπιακό η κουβέντα γίνεται κυρίως για έναν στόπερ (σ.σ. λόγω της κατάστασης και της εικόνας του Μεριά), έναν χαφ και έναν ακραίο επιθετικό (σ.σ. έναν παίκτη που να έχει πιο εύκολο το γκολ).
Υπάρχουν δηλαδή από τώρα οι σχετικές διεργασίες και συζητήσεις - επαφές προς αυτήν την κατεύθυνση. Με αφορμή λοιπόν αυτήν την συζήτηση που ανοίγει από τον Δεκέμβριο μήνα μπορείτε να δώσετε την ψήφο σας ή την επιλογή σας στο παρακάτω poll:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα