Κούρσας συνέχεια για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Gazzetta team
Κούρσας συνέχεια για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

bet365

Σε Τούμπα και Αγρίνιο στρέφονται τα βλέμματα για την συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς οι πρωτοπόροι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αντιμετωπίζουν Ξάνθη και Παναιτωλικό, αντίστοιχα. Τον Πανιώνιο υποδέχεται η ΑΕΚ στο τελευταίο ματς του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της

Την Ξάνθη υποδέχεται ο ΠΑΟΚ (18:00, PAOK TV) στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να διευρύνουν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα για να μείνουν σε τροχιά πρωτοπόρου στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, η ομάδα των Κόλτση και Σιδέρη, μετά τη νίκη με τον Ατρόμητο την περασμένη αγωνιστική, θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Πανιώνιο (19:30, NovaSports2HD) υπό το… βλέμμα του Μάσιμο Καρέρα. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν νίκη μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα στη διοργάνωση, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες βρίσκονται σε πολύ καλό «φεγγάρι» μετά και τη νίκη τους επί του Παναιτωλικού.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του ουραγού και, χωρίς νίκη μέχρι τώρα, Παναιτωλικού (20:00, ERTSPORTSHD). Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει δύο σερί ισοπαλίες στην Super League και το αποψινό παιχνίδι φαντάζει ως ιδανικό για να επιστρέψει σε τροχιά νικών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΑΟΚ - Ξάνθη (18:00, PAOK TV)

AEK - Πανιώνιος (19:30, NovaSports2)

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (20:00, ERTSPORTSHD)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα