ΑΕΚ: Χωρίς τους τιμωρημένους Σιμόες και Βράνιες η αποστολή για Πανιώνιο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Χωρίς τους τιμωρημένους Σιμόες και Βράνιες η αποστολή για Πανιώνιο

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο. Απόντες ο Σιμόες που έχει συμπληρώσει κάρτες και ο επίσης τιμωρημένος Βράνιες, ο οποίος θα λείψει για τρεις αγωνιστικές λόγω της κόκκινης που δέχθηκε στο Ηράκλειο.

Η ΑΕΚ περιμένει την έλευση του Μάσιμο Καρέρα στην Αθήνα για την τελική συμφωνία με τον Ιταλό τεχνικό. Το Σάββατο το απόγευμα, ωστόσο, οι κιτρινόμαυροι καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες στο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (19:30).

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Σιμόες και Βράνιες. Ο πρώτος έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει στο παιχνίδι με τους κυανέρυθρους, ενώ ο Βράνιες λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στον αγώνα με τον ΟΦΗ θα απουσιάσει για τρεις αγωνιστικές. Επίσης εκτός αποστολής έμειναν ο ανέτοιμος Κλωναρίδης και οι Ζεράλδες και Σιμάο.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Κωστένογλου, ο Μπάρκας θα είναι στην εστία, ενώ η άμυνα αναμένεται να αποτελείται από τους Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Μπακάκη. Στο κέντρο οι Κρίστιτσιτς και Γαλανόπουλος, με αριστερά τον Μάνταλο, δεξιά τον Βέρντε και πίσω από τον προωθημένο Ολιβέιρα θα αγωνιστεί ο Λιβάια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα