Ολυμπιακός: Αβραάμ έξω, Μεριά και Μπα μέσα

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Αβραάμ έξω, Μεριά και Μπα μέσα

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό. Εκτός οι Αβραάμ, Βαλμπουενά, Γκασπάρ, Κούτρης, Χριστοδουλόπουλος.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναιτωλικό με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινωνεί αποστολή η οποία αναχώρησε για το Αγρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Αβραάμ και Βαλμπουενά ενώ εκτός αποστολής άφησε και τους Κούτρη & Γκασπάρ.

Αναλυτικά η αποστολή:
Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Λοβέρα, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο

Μια πιθανή 11αδα είναι με Σα, άμυνα με Ομάρ, Τσιμικα, Σεμεδο και έναν εκ των Μεριά - Μπα. Κέντρο με Γκιγιερμε, Καμαρά και μπροστά τους τον Σουντανι. Ακρα με Ποντενσε και Μασούρα και μπροστά ο Ελ Αραμπι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα