Super League 1: 9/14 ομάδες άλλαξαν προπονητή! (polls)

Super League 1: 9/14 ομάδες άλλαξαν προπονητή! (polls)

bet365

H Super League είναι το πρωτάθλημα που κανείς προπονητής δεν είναι ασφαλής για τη θέση του! Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα φύγει; Ποιος θα μείνει μέχρι το τέλος;

Euroleague στη Novibet με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+)

Το να ολοκληρώσεις μία ολόκληρη σεζόν στη Super League δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Αντιθέτως!

Από τις 14 ομάδες που υπάρχουν στο πρωτάθλημά μας, μόνο οι πέντε δεν έχουν αλλάξει προπονητή. Ο Αστέρας Τρίπολης με την απομάκρυνση του Μπόρχα Χιμένεθ έγινε η 9η ομάδα που αλλάζει τεχνικό.

Ας δούμε αναλυτικά τις κινήσεις των ομάδων όσον αφορά στον πάγκο τους.

ΑΕΚ: Ο Μιγκέλ Καρντόσο κάνει πρεμιέρα με την Ξάνθη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ε, δεν υπάρχει δεύτερο ματς για τον Πορτογάλο κόουτς μιας και απολύεται. Ο Κωστένογλου τον διαδέχτηκε, οδήγησε την ομάδα σε ένα σερί νικών αλλά στην Ενωση ετοιμάζονται για δεύτερη αλλαγή με τον Σλούτσκι.

Ξάνθη: Ξεκίνησε με τον Κίκο Ραμίρεθ στον πάγκο της με τον Ισπανό να χαιρετάει ύστερα από 12 ματς με 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες.

ΑΕΛ: Ο Πέτριτς δεν έκανε καν πρεμιέρα στη Super League με τον Γρηγορίου να αναλαμβάνει την ομάδα στο πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου.

Άρης: Ξεκίνησε με Σάββα Παντελίδη αλλά μετά τη 2η αγωνιστική και την ήττα από τον Βόλο παραιτήθηκε. Ο Τερζής έκατσε στη θέση του και τελικά την ομάδα ανέλαβε ο Ενινγκ.

Ατρόμητος: Μετά την επιτυχημένη συνεργασία με τον Κάναντι, στο Περιστέρι έδωσαν τα κλειδιά στον Γιάννη Αναστασίου. Η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν το τελευταίο του ματς. Ο Κορακάκης ήταν ο υπηρεσιακός τεχνικός στην ομάδα κι ο Παντελιδης θα πάρει το τιμόνι στα χέρια του.

ΠΑΣ Λαμία: Ξεκίνησε με τον Σωτήρη Αντωνίoυ τη χρονιά, αλλά τον κράτησε μέχρι την ήττα στην Τούμπα. Ο Άκης Μάντζιος ήταν ο επόμενος.

Αστέρας Τρίπολης: Ο Μπόρχα Χιμένεθ άντεξε μέχρι τη 12η αγωνιστική. Ο Ισπανός είναι ο τελευταίος που απολύεται αφήνοντας τον Αστέρα 12ο. Ο Ράσταβατς δεν άφησε την καρέκλα του να κρυώσει.

Πανιώνιος: Ξεκίνησε τη σεζόν με τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος αποχώρησε μετά το 2ο ματς αφήνοντας τη θέση του στον Νίκι Παπαβασιλείου.

Παναιτωλικός: Ο Κάστρο ήταν ο προπονητής που έχτισε την ομάδα. Μετά το 0-0 στη Λαμία για την 6η αγωνιστική έφυγε κι ο Χάβος τον διαδέχτηκε.

Το gazzetta.gr ρωτάει τους αναγνώστες του για τον επόμενο που θα... κουνήσει μαντίλι αλλά και το ποιος θα καταφέρει να αντέξει μέχρι το τέλος. Εσείς... ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα