Άρης: Εκτίει με Βόλο ο Ματίγια

Gazzetta team
Άρης: Εκτίει με Βόλο ο Ματίγια

bet365

Τρεις κάρτες συμπλήρωσε ο Χαβιέ Ματίγια στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Λαμία και, όπως ανακοίνωσαν οι Κιτρινόμαυροι, ο Ισπανός θα εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας ματς με τον Βόλο.

Ο 31χρονος Ισπανός μέσος, μετά τις κάρτες που είχε δεχθεί στα παιχνίδια κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, πήρε άλλη μια κόντρα στη Λαμία με αποτέλεσμα να πρέπει να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Έτσι, έπειτα από απόφαση του Μίκαελ Ένινγκ ο Ματίγια θα απουσιάσει την 15η αγωνιστική, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο.

Αναλυτικά η ομάδα αναφέρει:

Μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, ο Χαβιέ Ματίγια, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι με το Βόλο Ν.Π.Σ., στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα