Παναθηναϊκός: Ψάχνει το σερί, πρώτη φορά με τόσες απουσίες!

Παναθηναϊκός: Ψάχνει το σερί, πρώτη φορά με τόσες απουσίες!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ψάχνει το σερί, πρώτη φορά με τόσες απουσίες!

bet365

Ο Παναθηναϊκός στον Βόλο θα προσπαθήσει να πετύχει για πρώτη φορά φέτος δεύτερη σερί νίκη, έχοντας να διαχειριστεί επίσης για πρώτη φορά την απουσία αρκετών βασικών!

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, έστω και αν δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του. Το σύνολο του Γιώργου Δώνη με το «τρίποντο» αυτό, πλησιάσε ακόμη περισσότερο στην εξάδα και το βράδυ της Κυριακής στον Βόλο θέλει μόνο την νίκη για να κλείσει ιδανικά τον πρώτο γύρο και να κάνει ακόμη ένα βήμα για την είσοδό τους στα πλέι-οφ.

Το «τριφύλλι» απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, θα ψάξει για πρώτη φορά φέτος δεύτερη σερί νίκη. Μέχρι και σήμερα οι «πράσινοι» δεν έχουν καταφέρει να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους και να βάλουν σε μια κανονικότητα τα αποτελέσματά τους. Ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω είναι ο φετινός Παναθηναϊκός.

Από κει και πέρα, ο Δώνης για πρώτη φορά φέτος έχει να διαχειριστεί τις απουσίες αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών και είναι αναγκασμένος να... τσεκάρει το «βάθος» του έμψυχου δυναμικού του.

Ο Κουρμπέλης των 11 εμφανίσεων σε 12 αγωνιστικές, δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του. Ο Πούγγουρας των 12 στα 12 στο κέντρο της άμυνας, είναι δηλωμένος εδώ και καιρό για αυτή την αναμέτρηση ενώ ως γνωστόν εκτός το τελευταίο διάστημα είναι τόσο ο Ινσούα όσο και ο Ζαχίντ που έχει ελάχιστες πιθανότητες να είναι έτοιμος αλλά και πάλι δεν βρίσκεται στο 100%.

Την θέση του Πούγγουρα αναμένεται να πάρει ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο έμπειρος στόπερ που έκρινε το αθηναϊκό ντέρμπι με το γκολ στο φινάλε και αποτελεί τον ορισμό του επαγγελματία, θα βρει θέση βασικού στο αρχικό σχήμα μετά το παιχνίδι με τον Άρη, στις 15 Σεπτεμβρίου. Από εκείνο το ματς, έχει μόλις τρεις συμμετοχές, όλες ως αλλαγή, στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης.

Το κενό του Ινσούα καλύπτει ο Χατζηθεοδωρίδης, στην θέση του Ζαχίντ είδαμε πρωτά τον Μπουζούκη(σε 4-2-3-1) και στην συνέχεια τον Περέα(σε 4-4-2) και αυτή η θέση παραμένει ανοιχτή ενώ για εκείνη του Κουρμπέλη στην μεσαία γραμμή τα πράγματα έχουν ως εξής:

Ο Δώνης δεν υπολογίζει καθόλου στον Φάουστο, δεν του δίνει ευκαιρίες και θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν τον ξεκινήσει στον Βόλο. Στις τελευταίες προπονήσεις δοκιμάζει ολοένα και συχνότερα τον Ζοάο Νούνες στο «6» και ο Πορτογάλος έχει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, μετά τα τέλη Αυγούστου!

Εκεί θα μπορούσε να αγωνιστεί και ο νεαρός Αλεξανδρόπουλος, τον οποίο έχουμε δει φέτος μόλις 15 λεπτά στο Περιστέρι.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικός σε σχέση με τα πρόσωπα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα και ο Δώνης καλείται να βρει την κατάλληλη συνταγή, ώστε το «τριφύλλι» να περάσει από τον Βόλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα