Για τη νίκη στο Ηράκλειο η ΑΕΚ, ντέρμπι ουραγών στη Νέα Σμύρνη

Gazzetta team
Για τη νίκη στο Ηράκλειο η ΑΕΚ, ντέρμπι ουραγών στη Νέα Σμύρνη

bet365

Πανιώνιος και Παναιτωλικός διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε έναν πρόωρο τελικό παραμονής, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θα ψάξουν την δεύτερη νίκη τους στα τελευταία πέντε παιχνίδια κόντρα στον επικίνδυνο ΟΦΗ. Θεσσαλική ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΛ και Βόλο, στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας.

Επιστροφή στοιχήματος* στη Super League! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

H ΑΕΚ (19:30, NS2) , θέλει όσο τίποτα το τρίποντο στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» απέναντι στον εξαιρετικό ΟΦΗ (2η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία) σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να προσφέρει γκολ και θέαμα. Οι Κρήτες προέρχονται από την ήττα στα... χασομέρια από τον Ατρόμητο την περασμένη αγωνιστική, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Άρη στην πολύ σημαντική μεταξύ τους αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Από νωρίς στα... βάσανα. Πολύ χαμηλή συγκομιδή βαθμών έχουν Πανιώνιος και Παναιτωλικός (17:15, NS1) στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, με την μεταξύ τους αναμέτρηση να είναι «do or die», που αμφότερες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στους... αιώνιους, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα.

Τέλος, στη Λάρισα (17:15, NS3) θέλουν να αφήσουν πίσω, την αναμενόμενη μεν, ήττα δε, από τον ΠΑΟΚ και στον Βόλο να επιστρέψουν στα γκολ, μετά το «διάλειμμα» της περασμένης αγωνιστικής στη λευκή ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης. Το θεσσαλικό ντέρμπι προμηνύεται θεαματικό.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

ΑΕΛ - Βόλος 17:15 NovaSports3

Πανιώνιος - Παναιτωλικός 17:15 Novasports1

ΟΦΗ - ΑΕΚ 19:30 NovaSports2

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα