Ογκουνσότο: Ξέσπασε για το πέναλτι στο ΑΕΚ – Άρης! (audio)

Gazzetta team
Ογκουνσότο: Ξέσπασε για το πέναλτι στο ΑΕΚ – Άρης! (audio)

bet365

Ο Πατρίκ Ογκουνσότο σε ξέσπασμα άνευ προηγουμένου κατά του Ευαγγέλου και υπέρ του Άρη για το πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ στο πρόσφατο ματς του ΟΑΚΑ! «Είναι ντροπή, να αλλάξουν το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί έχουμε πρόβλημα» είπε.

Champions League με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr.

Ο παλαίμαχος επιθετικός που είναι αγαπητός σε όλη την Ελλάδα για τον χαρακτήρα του και φυσικά γνωστός για το... ντώσει πενάλτι, βγήκε στο ραδιόφωνο και τη συχνότητα του Metropolis 95,5 και ξέσπασε για το πέναλτι εις βάρος του Άρη!

«Τέτοιο πέναλτι είναι ντροπή! Πρέπει να αλλάξουν πράγματα στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας! Ιδρώνουν τα παιδιά και δίνει τέτοιο πέναλτι; Πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα! Γι' αυτό δεν πάμε καλά στο εξωτερικό και είμαστε έτσι!

Πόσες ομάδες θα πάνε στο Champions League; Έχουμε πρόβλημα! Δεν υπάρχει μετά ποδόσφαιρο! Να το αλλάξουν για να είμαστε καλά! Εγώ δεν βλέπω ελληνικό ποδόσφαιρο από τότε που σταμάτησα γιατί δεν είναι σωστό!

Αυτό δεν είναι πέναλτι. Πατάει πρώτα τη μπάλα και μετά τον παίκτη. Μαζί πέφτουν κάτω! Κάτω πάει! Πώς δίνεται τέτοιο πέναλτι;» είπε μεταξύ άλλων!

Ακούστε το απόσπασμα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα