Παούνοβιτς και Αμπελάρδο επίσης στη λίστα της ΑΕΚ

Παούνοβιτς και Αμπελάρδο επίσης στη λίστα της ΑΕΚ

Gazzetta team
Παούνοβιτς και Αμπελάρδο επίσης στη λίστα της ΑΕΚ

bet365

Εκτός από τον Μάρκο Νίκολιτς, στην ΑΕΚ εξετάζονται και άλλα δύο ονόματα όπως αυτά των Βέλικο Παούνοβιτς και Αμπελάρδο.

Ο Ίλια Ίβιτς επιταχύνει τις εξελίξεις στην αναζήτηση του νέου τεχνικού της ΑΕΚ και όπως είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Μάρκο Νίκολιτς και δύο ακόμα ξένων προπονητών.

Όπως αναφέρει η «Ώρα», οι άλλοι δύο τεχνικοί που εξετάζονται στην ΑΕΚ είναι ο Βέλικο Παούνοβιτς και ο Αμπελάρδο.

Ο Παούνοβιτς αποχώρησε πρόσφατα από τον πάγκο της Σικάγο Φάιρ του MLS, όπου βρισκόταν για μια τετραετία, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει από τους πάγκους των μικρών Εθνικών ομάδων της Σερβίας.

Για τον 42χρονο Σέρβο τεχνικό είχε ενδιαφερθεί και ο Παναθηναϊκός, πριν πάει στο MLS, ενώ ως ποδοσφαιριστής είχε κάνει καριέρα στην Ισπανία, αγωνιζόμενος στην Ατλέτικο Μαδρίτης μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Αμπελάρδο, ο οποίος επίσης υπάρχει στη λίστα της Ένωσης, είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Αλαβές, ενώ στο παρελθόν είχε καθίσει και στον πάγκο της Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ο Ίβιτς έχει κάνει επαφές και για τους δύο, όπως και για τον Νίκολιτς, με τους υποψήφιους να είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον.

Φυσικά υπάρχουν διάφορες άλλες περιπτώσεις και από την Ιβηρική που έχουν προταθεί, με τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να θέλει να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή επιλογή για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως αυτό του νέου προπονητή της Ένωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα