Η ομιλία Φερέιρα και η ανοικτή προπόνηση του ΠΑΟΚ (vid)

Η ομιλία Φερέιρα και η ανοικτή προπόνηση του ΠΑΟΚ (vid)

Gazzetta team
Η ομιλία Φερέιρα και η ανοικτή προπόνηση του ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του για την ανοικτή προπόνηση της Δευτέρας (18/11) στην Τούμπα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα λίγο πριν από την προπόνηση της Τρίτης (19/11) μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και στάθηκε στη σημασία της ανοικτής προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (18/11) στην Τούμπα.

«Μαθαίνω κάθε ημέρα, μάθαινα ως παίκτης και μαθαίνω και ως προπονητής καθημερινά. Οπότε σήμερα θα μάθουμε κάτι νέο, κάτι περισσότερο. Όταν ήμουν παίκτης όλες οι προπονήσεις ήταν ανοικτές, έρχονταν οι οπαδοί και μας έβλεπαν. Όταν κάποιος ρωτούσε «γιατί αυτός ο παίκτης δεν παίζει», οι οπαδοί ήξεραν γιατί έβλεπαν την προπόνηση.

Σήμερα όλες οι ομάδες κλείνουν τις πόρτες. Μερικές φορές, ωστόσο, νιώθω ότι μπορούμε να πούμε στους οπαδούς να έρθουν να δουν μια προπόνηση. Νομίζω αυτό μας κάνει καλύτερους και πιο έτοιμους να προετοιμαστούμε την επόμενη ημέρα».

Δείτε το video με την ομιλία του Φερέιρα και τα όσα έγιναν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα