Η αντίδραση του ΠΑΟΚ για την απουσία από τα βραβεία του ΠΣΑΤ (pic)

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ για την απουσία από τα βραβεία του ΠΣΑΤ (pic)

Gazzetta team
Η αντίδραση του ΠΑΟΚ για την απουσία από τα βραβεία του ΠΣΑΤ (pic)

bet365

Η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απουσία του αήττητου πρωταθλητή από τις υποψηφιότητες του ΠΣΑΤ για τους κορυφαίους του 2019.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, σχολίασε την… επιλογή του ΠΣΑΤ να μην συμπεριλάβει την ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ στις υποψήφιες για τα βραβεία του 2019.

Στο «τιτίβισμα» καταγράφονται οι επιτυχίες της ομάδας μέσα στη χρονιά: «Πρωταθλητές, αήττητοι, κυπελλούχοι, περισσότερα συνεχόμενα ματς με γκολ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, περισσότερα εκτός έδρας ματς με γκολ, καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ στην Ευρώπη». Δίπλα από την φράση «υποψηφιότητες για την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα από τον ΠΣΑΤ» υπάρχει ένα μεγαλοπρεπέστατο «Χ».

Δείτε το ποστάρισμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα