Αντίστροφη μέτρηση για την υπογειοποίηση

Αντίστροφη μέτρηση για την υπογειοποίηση

Gazzetta team
Αντίστροφη μέτρηση για την υπογειοποίηση

bet365

Συνεργείο της Intrakat που έχει αναλάβει την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια ξεκίνησε τις μετρήσεις επί τη οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις με Novi Specials (21+)

Η Intrakat είναι η εταιρία που έχει αναλάβει το έργο της υπογειοποίησης στην Αγιά - Σοφιά και από την Παρασκευή έπιασε δουλειά. Οπως γράφει το enwsi.gr τοπογράφοι και μηχανικοί βρίσκονται στο δρόμο που οδηγεί από τη Νέα Ιωνία στη Νέα Φιλαδέλφεια και με τα ειδικά τηλεσκοπία παίρνουν τα μέτρα για να ξεκινήσουν στη συνέχεια την υπογειοποίηση.

Στόχος της εταιρίας είναι οι σχετικές εργασίες για το έργο να ξεκινήσουν τέλος Νοεμβρίου ή το αργότερο τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED