ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Άρχισε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ από τον ΑΣ

Άρχισε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ από τον ΑΣ

Άρχισε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ από τον ΑΣ

Ο ΑΣ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ όπου η συμβολική τιμή του καθενός είναι τα 100 ευρώ.

Πρόκειται για μία από τις δράσεις του ΑΣ με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ΚΑΕ από τη στιγμή που η τελευταία δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Στην ανακοίνωσή του, ο ΑΣ αναφέρει ότι… «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι παρέλαβε τα πρώτα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, τα οποία, από την Πέμπτη 13/11, θα διαθέτει αντί 100 ευρώ έκαστο, στους φίλους της ομάδας, στο πλαίσιο της οικονομικής αρωγής προς το τμήμα μπάσκετ. Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία του Α.Σ., στην Οδό Αλκμήνης 69, από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 09:30 – 15:30.

Οι φίλοι του ΑΡΗ που θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας προς ενίσχυση της ΚΑΕ, καλούνται να προσκομίσουν τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, τηλέφωνο και E-Mail. Όσοι βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης ή Ελλάδας, καλούνται να στείλουν τα παραπάνω στοιχεία στο info@arisac.gr και να επικοινωνήσουν με τον Α.Σ. ΑΡΗΣ, στο τηλ. 2310 305402.

Στόχος του Ερασιτέχνη είναι να εξαντληθούν και τα 300 εισιτήρια που θα παραλάβει από την ΚΑΕ, ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό που θα βοηθήσει το τμήμα μπάσκετ να διευθετήσει άμεσα επείγουσες υποχρεώσεις και να ενισχυθεί εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο Αυτοκράτορας μας χρειάζεται και είμαστε όλοι στο πλευρό του».