Χωρίς Βέλεθ ο Άρης με τον Αστέρα Τρίπολης

Χωρίς Βέλεθ ο Άρης με τον Αστέρα Τρίπολης

Gazzetta team
Χωρίς Βέλεθ ο Άρης με τον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Ο Φραν Βέλεθ έμεινε εκτός αποστολής του Άρη ενόψει του αγώνα (10/11,15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης λόγω του τραυματισμού του στον τετρακέφαλο.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται από οίδημα στον τετρακέφαλο, υπάρχει ο κίνδυνος εξέλιξής του σε θλάση και υπό αυτές τις συνθήκες αποφασίστηκε να προστατευτεί. Ως εκ τούτου, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ενώ θα αντικατασταθεί (στο κέντρο της άμυνας) από τον Γιώργο Δεληζήση. Αυτή δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή που θα γίνει στο βασικό σχήμα καθώς ο Μίκαελ Ένινγκ προσανατολίζεται στη σκέψη χρησιμοποίησης του Ντάνι Λάρσον στην αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Sundgren, Hugo Souza, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Lucas Sasha, Abou Ba, Martinez, Tonso, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα