Ζέκα: «Βασιλιάς» στην Κοπεγχάγη!

Ζέκα: «Βασιλιάς» στην Κοπεγχάγη!

Νίκος Αθανασίου
Ζέκα: «Βασιλιάς» στην Κοπεγχάγη!

bet365

Ηγεμονικό συμβόλαιο που τον «δένει» μέχρι το φινάλε της καριέρας του στην Κοπεγχάγη υπέγραψε ο Κάρλος Ζέκα! Συμφωνία μέχρι το 2023, «νιώθω πεινασμένος για τίτλους, η ομάδα είναι σαν την οικογένειά μου»!

Στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές των οπαδών! Για τους συμπαίκτες του και το κλαμπ ήταν ο αρχηγός, το καλύτερο παιδί! Το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στην Δανία για λογαριασμό της Κοπεγχάγης! Στην Σκανδιναβία, ο Κάρλος Ζέκα συνεχίζει το ποδοσφαιρικό του παραμύθι. Αυτή την φορά κάτω από καλύτερες συνθήκες, αυτή την φορά έχοντας προσθέσει και έναν τίτλο πρωταθλητή στην συλλογή του. Ο 31χρονος μέσος κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει σημείο αναφοράς για τον σύλλογο!

Έναν σύλλογο που δεν ήθελε να τον χάσει και ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση του συμβολαίου του! Μέχρι το 2023 ο Ζέκα θα είναι παίκτης της Κοπεγχάγης, υπογράφωντας ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, με απολαβές που θα ξεπερνούν το ένα εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Κάπως έτσι κλείνει και τυπικά το σενάριο για επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, ένα σενάριο που ουδέποτε είχε ρεαλιστικές πιθανότητες να υλοποιηθεί.

«Πεινάω για περισσότερους τίτλους»

Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδος άσος, δήλωσε μετά τις υπογραφές:

«Νιώθω κομμάτι της οικογένειας της Κοπεγχάγης. Αγαπώ την ομάδα, την πόλη, τους οπαδούς. Με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Μου έδειξαν μεγάλη αγάπη και όλοι μου άνοιξαν την καρδιά τους. Ήταν κάποια από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου και είμαι περήφανος που θα συνεχίσω εδώ. Έχουμε μεγάλους στόχους και είμαι ακόμη πολύ πεινασμένος να κερδίσω τίτλους και να παίξω σε μεγαλύτερες διοργανώσεις με την Κοπεγχάγη.

Σολμπάκεν: «Ένας σπουδαίος ηγέτης»

Ο προπονητής του συλλόγου, Στάλε Σολμπάκεν, είπε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης που έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα μας. Είναι ηγέτης μέσα και έξω από το γήπεδο. Από την πρώτη μέρα που ήρθε έδειξε την ποιότητα που έχει ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Είναι ένας από τους καλύτερους μέσους στην ιστορία μας. Γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερος και για αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι με την νέα συμφωνία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα