Θεοδωρίδης: «Κατεβάζουν τους χειρότερους διαιτητές για να κάνουν κακό στον Ολυμπιακό!»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Κατεβάζουν τους χειρότερους διαιτητές για να κάνουν κακό στον Ολυμπιακό!»

bet365

Επίθεση από τον Σάββα Θεοδωρίδη κατά της διαιτησίας, με τον επίτιμο πρόεδρο του Ολυμπιακού να αναφέρεται πως ο Περέιρα κανονίζει τα πάντα εναντίον των «ερυθρολεύκων».

Αρχικά μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Κερδίσαμε σήμερα ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και ξέρετε πως είναι η εβδομάδα των παθών γιατί παίζουμε τρία πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια και είμαι χαρούμενος που ο Ολυμπιακός κέρδισε όπως κέρδισε και θα σταθώ σε λίγο και στην διαιτησία.

Εμένα με ενδιέφερε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς μετά τα ματς των Εθνικών ομάδων της διαλυμένης Εθνικής έτσι όπως την έκαναν που παίζει από εδώ και από εκεί να μαζεύονται οι παίκτες την τελευταία στιγμή να παίξουν αγώνες».

Για την διαιτησία: «Δεν έχω δει χειρότερη διαιτησία από την σημερινή. Καλέ έλεγαν οι εφημερίδες σήμερα πως έπινε καφέ ο Σαραϊδάρης με τον διαιτητή και έναν βοηθό. Πολύ καλά τα λένε. Αυτό είναι το κατάντημα του ποδοσφαίρου κύριε Γραμμένε που για όλα φταίτε εσείς. Μόνο η Εθνική σας μάρανε. Το ότι της αλλάξατε γήπεδο ήταν το μεγαλύτερο σφάλμα και αν ήταν να φύγετε, μόνο του Άρη έκανε. Σας λυπάμαι είναι ντροπή να είσαστε εσείς στην Ομοσπονδία. Ο διαιτητής έπαιζε 80-20, πάρτε τους την σφυρίχτρα,

Αυτός ο Πορτογάλος, που δεν θέλω να λέω το όνομά του, γιατί μου κάνει κακό να το λέω, φταίει για όλα. Αυτός κατεβάζει τους χειρότερους διαιτητές για να κάνουν κακό στον Ολυμπιακό. Να μας πουν γιατί ακυρώθηκε το γκολ μετά από 20 λεπτά για οφσάιντ. Τι έγινε και δεν μέτρησε αυτό το τόσο ωραίο γκολ».

Για Φερέιρα: «Όλοι οι Ολυμπιακοί θα μείνουν συσπειρωμένοι. Αυτοί είναι για πετάμε, διέλυσαν το ποδόσφαιρο και την Εθνική ομάδα, δεν κάνουν για τίποτα. Αυτός ο Φερέιρα να τα μαζέψει και να φύγει, δεν κάνει για τίποτα, αυτός τα κάνει όλα και βάζει διαιτητές εναντίον του Ολυμπιακού συνέχεια».

Σε λίγο περισσότερα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα