Σίμος: «Είχαμε πολύ καλή απόδοση, μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα»

Σίμος: «Είχαμε πολύ καλή απόδοση, μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα»

Δημήτρης Τομαράς
Σίμος: «Είχαμε πολύ καλή απόδοση, μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα»

bet365

Ο τεχνικός του ΟΦΗ εμφανίστηκε χαρούμενος για την απόδοση των Κρητικών στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Πειραιώτες στην Ευρώπη.
Ο Γιώργος Σίμος είπε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το ματς: Καλησπέρα. Ήρθαμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Μετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και είναι στις 32 καλύτερες ομάδες. Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ καλό ματς και το χάρηκαν όλοι. Είχαμε πολύ καλή απόδοση αν και είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Μέσα από τέτοιες αποδόσεις μεγαλώνουμε. Στα αποδυτήρια οι παίκτες ένιωθαν ότι αδίκησαν τον εαυτό τους χωρίς να θέλουμε να μην δείξουμε σεβασμό ή να υποτιμήσουμε τον Ολυμπιακό. Να ευχηθούμε ότι καλύτερο στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από βαθμούς στην Ευρώπη.
Τους στόχους του ΟΦΗ: Το έχουμε επαναλάβει. Ο στόχος είναι η καθημερινή βελτίωση. Αγώνα με αγώνα πάμε και στο τέλος θα δούμε. Να έχουμε μία βάση και μία φιλοσοφία παιχνιδιού συγκεκριμένη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα