ΑΕΚ: Πήρε το βραβείο του παίκτη του μήνα ο Λιβάια (pic)

ΑΕΚ: Πήρε το βραβείο του παίκτη του μήνα ο Λιβάια (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Πήρε το βραβείο του παίκτη του μήνα ο Λιβάια (pic)

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ για τον Σεπτέμβριο, παίρνοντας την Παρασκευή το βραβείο του.

Καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ για τον μήνα Σεπτέμβρη, αναδείχθηκε ο Μάρκο Λιβάια. Ο Κροάτης επιθετικός, ψηφίστηκε από τον κόσμο της ΑΕΚ στη σελίδα ΑΕΚ FC Experience της Τράπεζας Πειραιώς στο facebook ως ο κορυφαίος του μήνα.

Έτσι, την Παρασκευή βραβεύτηκε στο Σπάτα, παίρνοντας το βραβείο του από τον Χρήστο Μπλέτσα, που είναι κάτοχος της πιστωτικής κάρτας της ΑΕΚ και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο προπονητικό κέντρο.

Παρόντες από την Τράπεζα Πειραιώς ήταν οι κα. Ρίπη Μαρία από την Δ/νση Καρτών και ο κ. Γεωργούσης Νίκος από την Δ/νση Marketing, ενώ από την ΠΑΕ ΑΕΚ το παρών έδωσε ο Εμπορικός Διευθυντής της ομάδας κ. Νίκος Καραούζας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED