Αστέρας Τρίπολης: Στο Λονδίνο ο Μποροβήλος

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Στο Λονδίνο ο Μποροβήλος

bet365

Ο πρόεδρος των Αρκάδων βρίσκεται στην Αγγλία και συμμετέχει στο Συνέδριο European Leagues
Στο Λονδίνο βρίσκεται ο Γιώργος Μποροβήλος και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης συμμετέχει στο Συνέδριο European Leagues.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο το Συνέδριο European Leagues, όπου συζητήθηκαν πολύ σημαντικά θέματα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος Georgios Borovilos διακρίνεται στη φωτογραφία με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Ευρωπαϊκών Λιγκών, κ. Alberto Colombo Alberto Colombo και με τον Πρόεδρο της Super League, κ. Μηνά Λυσάνδρου.
Στο Συνέδριο, μεταξύ άλλων θεμάτων, συζητούνται οι σημαντικές αλλαγές που προωθούνται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Οι Ευρωπαϊκές Λίγκες εξετάζουν τους τρόπους προώθησης του προϊόντος, τα τεράστια οφέλη από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, καθώς και μια σειρά από θέματα που ως σκοπό έχουν τη θεαματική βελτίωση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Η παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου στο Συνέδριο European Leagues επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του συλλόγου στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED