ΑΕΛ: «Ηθική δικαίωση»

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Ηθική δικαίωση»

bet365

Οι «βυσσινί» ανέφεραν πως στο σημερινό σεμινάριο για το VAR αναφέρθηκαν περιπτώσεις που έχουν αδικηθεί από τη διαιτησία
Για ηθική δικαίωση έκαναν σήμερα λόγο στην ΑΕΛ, με αφορμή τα όσα αναφέρουν πως ειπώθηκαν στο σεμινάριο για το VAR.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
"Στο σημερινό σεμινάριο του VAR που διοργάνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ με την παρουσία του Προέδρου κ. Γραμμένου, οι κ.κ. Περέιρα, Μάριν, Λίντμπεργκ και Κουκουλάκης και ο ειδικός εκπαιδευτής VAR της FIFA κ. Γκόμεζ ως παράδειγμα προς αποφυγή παρουσίασαν από μια σειρά φάσεων εις βάρος της ΑΕΛ, από την κακή λειτουργία του VAR, λόγω κακών επιλογών διαιτητών, μόνο δύο φάσεις, αφού μόνο δύο επιτρέπονταν να αναλυθούν από κάθε ομάδα, και αυτές ήταν, αφενός μεν της προκλητικής αποβολής με 2 κίτρινες κάρτες του ποδοσφαιριστή μας Ζίφκοβιτς στο θέατρο του Τσιλούλη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που του δόθηκε 2η κίτρινη για φάση που πήρε τη μπάλα κανονικά χωρίς να ακουμπήσει τον Τσιλούλη, αφενός δε τη φάση πέναλτι για τη γονατιά και το χτύπημα στο κεφάλι και στη μέση του Μπάρκα στον Ουάρντα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Και στις 2 περιπτώσεις, τόσο ο κ. Κουκουλάκης, όσο και ο κ. Γκόμεζ παρουσία όλων των παρισταμένων εξέφρασαν την απορία και την αμηχανία τους, πώς ο διαιτητής Παπαδόπουλος και ο βοηθός Νικολαΐδης που ήταν σε απόσταση 2 μέτρων από τη φάση έδωσαν αυτήν την ανύπαρκτη κίτρινη κάρτα και απέβαλαν τον ποδοσφαιριστή μας και πως ο διαιτητής Κουμπαράκης και ο διαιτητής VAR Ζαχαριάδης, ο μεν πρώτος δεν είδε το πασιφανέστατο πέναλτι, αφού ήταν σε απόσταση λίγων μέτρων, ο δε δεύτερος δεν του υπέδειξε τη φάση ως διαιτητής VAR για να διορθώσει ο Κουμπαράκης το λάθος του.
Άλλη μία ηθική δικαίωση, γιατί η ΑΕΛ κατά τη διάρκεια αυτών των 2 αγώνων είχε αναδείξει τα ακραία αυτά λάθη των 2 διαιτητών, αλλά ορισμένοι δημοσιογράφοι και τηλεκριτικοί διαιτησίας είχαν ειρωνευτεί τις ανακοινώσεις μας.
Δυστυχώς λόγω σοβαρού επαγγελματικού προβλήματος του κ. Αλέξη Κούγια (παρουσία του σε κακούργημα στη Θεσσαλονίκη το οποίο συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα) δεν κατέστη δυνατή η συνάντηση του με τον Υφυπουργό κ. Λευτέρη Αυγενάκη.
Η συνάντηση θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες."

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED