Παναγιώτου: «Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να βαδίσουν στα βήματα του Κωστή»

Παναγιώτου: «Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να βαδίσουν στα βήματα του Κωστή»

Δημήτρης Τομαράς
Παναγιώτου: «Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να βαδίσουν στα βήματα του Κωστή»

bet365

Ο Γενικός Γραμματέας της Νέας Σαλαμίνας, Κωσταντίνος Παναγιώτου, έκανε ανάρτηση με φωτογραφία από τα γραφεία του Ολυμπιακού και τον Ιωάννη Κωστή ενώ ανέφερε πως υπάρχουν και άλλα ταλέντα στον κυπριακό σύλλογο που μπορούν να ακολουθήσουν την πορεία του.
Αναλυτικά η ανάρτηση από τον Γενικό Γραμματέα της Νέας Σαλαμίνας στο Facebook για την μεταγραφή του Κωστή:
Constantinos Panayiotou: Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ιωάννη σήμερα (σ.σ. Τρίτη) στον Ολυμπιακό Πειραιώς, απέδειξε πόσο σωστό ήταν το πολυετές πλάνο του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, το οποίο είχε στόχο οι Ακαδημίες μας να "δίνουν" κάθε 1 με 2 χρόνια ποδοσφαιριστές έτοιμους να προσφέρουν στην Α' Ομάδα.
Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στο Μενεού που μπορούν να βαδίσουν στα βήματα του Ιωάννη, φτάνει να συνεχίσουν να δουλεύουν όπως πρέπει, με ταπεινοφροσύνη και υπομονή και να είναι σίγουροι πως το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και όλο το οικοδόμημα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ θα είναι δίπλα τους και θα τους παρέχει όλα όσα χρειάζονται για να έχουν την πορεία που ονειρεύονται όλοι στο ποδόσφαιρο.
Είμαστε σίγουροι για τις επιτυχίες του Ιωάννη στη συνέχεια της καριέρας του. Ήταν, είναι και θα είναι κομμάτι της οικογένειας μας. Της μεγάλης οικογένειας της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.
Η συνέχεια την Κυριακή στο γήπεδο, μέχρι τον Μάη υπάρχει αρκετός δρόμος.
Συνεχίζουμε...! — μαζί με Ioannis Kosti

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED