Παναθηναϊκός: Και ο Περέα στη λίστα των τραυματιών!

Παναθηναϊκός: Και ο Περέα στη λίστα των τραυματιών!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Και ο Περέα στη λίστα των τραυματιών!

bet365

Σταματημό δεν έχουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, με τον Περέα να προστίθεται στο ιατρικό δελτίο μετά και την προπόνηση της Τρίτης...

Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο νεαρός επιθετικός που η αλήθεια είναι ότι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στις ευκαιρίες που έχει πάρει σε αυτό το πρώτο κομμάτι του φετινού πρωταθλήματος της Super League, υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Τρίτης στο «Γ.Καλαφάτης».

Η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα διαπιστωθεί μετά και τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

Από εκεί και πέρα, ο Μπεκ που επίσης τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας, έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο...

Οι διεθνείς με τη Κ23, Μπουζούκης, Καμπετσής, Αποστολάκης ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις, με τον τελευταίο να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης.

Στο πρόγραμμα που ακολούθησαν οι «πράσινοι», ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής μπάλας και ασκήσεις ταχυδύναμης και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα