Ξάνθη: «Κ. Καρυπίδη, ποιο είναι το δικό σας αφεντικό αυτή την εποχή;»

Gazzetta team
Ξάνθη: «Κ. Καρυπίδη, ποιο είναι το δικό σας αφεντικό αυτή την εποχή;»

bet365

Η Ξάνθη απάντησε με νέα ανακοίνωση στα λεγόμενα του Αρη για τα περί ιδιοκτησίας ρωτώντας ειρωνικά για το που ανήκει ο ιδιοκτήτης των «κίτρινων», Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο πόλεμος... ανακοινώσεων μεταξύ της Ξάνθης και του Αρη για την μη χορήγηση εισιτηρίων στους «κίτρινους» συνεχίζεται. Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις της Ξάνθης για τον λόγο που δεν διαθέτει εισιτήρια και την απάντηση του Αρη, ήρθε την Τρίτη νέα ανακοίνωση εκ μέρους της ακριτικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη:

Δεν έχουμε να απαντήσουμε τίποτα πέραν των όσων αναφέρουμε στην ανακοίνωσή μας στην ΠΑΕ Άρης (Σωματείο στο οποίο έχουμε και σεβασμό και εκτίμηση για την ιστορία που έχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο) ΑΛΛΑ που εκπροσωπείται από τον κ. Καρυπίδη. Σας επιστρέφουμε λοιπόν την ερώτηση κ. Καρυπίδη με τα περίφημα «KARIPIDIS PΑLLETS» που ασχολείστε, ποιο είναι το δικό σας μεγάλο αφεντικό αυτή την εποχή.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED