Γιουνές: «Δεν υπήρχε δικαιοσύνη, έφυγα γιατί δεν με πίστευε ο προπονητής»

Γιουνές: «Δεν υπήρχε δικαιοσύνη, έφυγα γιατί δεν με πίστευε ο προπονητής»

Gazzetta team
Γιουνές: «Δεν υπήρχε δικαιοσύνη, έφυγα γιατί δεν με πίστευε ο προπονητής»

bet365

Ο Χαμζά Γιουνές ανέφερε συνθήκες έλλειψης δικαιοσύνης και εμπιστοσύνης μεταξύ των παικτών του Άρη με τον Σάββα Παντελίδη και εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του.

Ο Τυνήσιος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «Metropolis 95.5» και σημείωσε για τον φετινό Άρη ότι «είναι καλή η ομάδα και διαθέτει ταλέντο. Έχει έρθει και ένας νέος Γερμανός προπονητής και πιστεύω θα κάνει καλά τη δουλειά του. Προσωπικά έφυγα γιατί δεν με πίστευε ο προπονητής και δεν με έβαζε να παίζω. Δεν μου έδωσε την ευκαιρία. Δε με πίστευε ο προπονητής. Αυτό ήταν το μοναδικό πρόβλημα και κανένα άλλο. Μετά αποκτήθηκε και ο Ιντέγε. Αυτό φυσικά ήταν κάτι καλό. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός αλλά το πρόβλημα δημιουργείται όταν δεν συμπεριφέρεσαι το ίδιο σε όλους τους παίκτες και δεν υπάρχουν συνθήκες δικαιοσύνης. Ήταν κάτι μη αποδεκτό και απαράδεκτο. Έτσι αποφάσισα να αποχωρήσω. Το πρόβλημα ήταν ο προηγούμενος προπονητής (σ. σ. Παντελίδης). Δεν εμπιστευόταν κάποιους παίκτες και δεν τους χρησιμοποιούσε. Δεν ένιωθα καλά. Το θέμα είναι ότι ένας παίκτης νιώθει ότι δεν τον εμπιστεύεται ο προπονητής και ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη και ισορροπία, υπάρχει πρόβλημα. Είναι σημαντικό οι σχέσεις προπονητή και παικτών να είναι καλές και να υπάρχει εμπιστοσύνη».

Ο Γιουνές κατέληξε σχετικά με τα συναισθήματά του, μετά την αποχώρησή του από τον Άρη, αναφέροντας ότι θα ήθελε να επιστρέψει. «Έφυγα με πολύ καλές εικόνες. Έχω καλές αναμνήσεις από την ομάδα. Έχω καλή σχέση και με τους οπαδούς. Κάθε φορά που παίζαμε στο Χαριλάου ήταν μια γιορτή για μένα. Ήταν κάτι σπουδαίο. Θα ήθελα να επιστρέψω. Ποιος δε θα ήθελε να παίξει στον Άρη; Πιστεύω τώρα θα εξελιχθούν καλύτερα τα πράγματα με τον καινούργιο προπονητή. Ελπίζω κάποια στιγμή να έχω την ευκαιρία να επιστρέψω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα