Παναιτωλικός: Κεφάλαιο προπονητής

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Κεφάλαιο προπονητής

bet365

Στο Αγρίνιο «τρέχουν» το ζήτημα του διαδόχου του Κάστρο και ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις
Στην τελική ευθεία έχουν βάλει στο Αγρίνιο την υπόθεση του αντί-Κάστρο και ανά πάσα στιγμή αναμένονται εξελίξεις. Σε πρώτο πλάνο έχουν περάσει περιπτώσεις Ελλήνων που ξέρουν την κατηγορία και η επιλογή πρέπει να είναι προσεκτική. Επειδή μάλιστα η «δεξαμενή» των επιλογών είναι περιορισμένη, ακούγονται πολλά για υποψήφιους στόχους. Ας δούμε πως έχει η κατάσταση στον Παναιτωλικό, με την υποσημείωση πως τα πάντα ενδέχεται να ανατραπούν και ότι οι εξελίξεις «τρέχουν».
*Μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής, δεν είχε υπάρξει επαφή με κάποιον προπονητή. Από το Σάββατο άρχισαν να «ζυγίζονται» τα «υπέρ» και τα «κατά» κάθε υποψήφιου και ενδεχόμενου στόχου.
*Είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις να γίνονται διερευνητικές επαφές μέσω τρίτων. Οι όποιες φιλολογικές κουβέντες δεν καθιστούν συμφωνία ή αρνητική απάντηση. Αλλωστε το όνομα του «εκλεκτού» των «κυανοκίτρινων» δεν έχει διαρρεύσει, στο Emileon άπαντες δείχνουν «σφίγγες» και το ζήτημα περνά στη σφαίρα της «εικασίας».
*Πάντως κατά μία πηγή το αποψινό βράδυ κρίνεται κρίσιμο και κομβικό για την υπόθεση. Αυτόματα είναι πιθανό αύριο ο Παναιτωλικός να έχει νέο προπονητή. Χωρίς πάντως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι. Το μόνο σίγουρο είναι πω στο «μυαλό» των ανθρώπων της ομάδας βρίσκεται η ξεκάθαρη άποψη πως πρέπει να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή και για αυτό ουδείς αποκλείει το ενδεχόμενο το ζήτημα να «τραβήξει» και με την ΑΕΛ να υπάρξει υπηρεσιακός κόουτς. Ωστόσο εικάζεται εντόνως πως υπάρχουν ζυμώσεις γύρω από το ζήτημα.
*Η ξένη αγορά δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, όμως τίποτα σε ανάλογα ζητήματα δεν έχει αποκλειστεί. Αυτό φυσικά δεν «μεταφράζεται» σε επιβολή από τον οποιοδήποτε ώστε να αναλάβει ο Χ ή ο Ψ.
*Οπως αναφέραμε και στον πρόλογο, η γκάμα των επιλογών σε περίπτωση που προκριθεί 100% η λύση από την εγχώρια αγορά, δείχνει περιορισμένη. Πρόκειται για λίγους ελεύθερους τεχνικούς, όπως τους Πετράκη, Παντελίδη, Παράσχο, Χάβο, Μάντζιο, Δέλλα. Οποιοσδήποτε αν πει πως εξετάστηκαν έστω για λίγο, «μέσα» θα πέσει. Αλλά αυτό από το να ειπωθεί «πάμε να πάρουμε τον Χ», απέχει παρασάγγας.
*Αλλωστε ας μην ξεχνάμε πως οι «κυανοκίτρινοι» αρέσκονται σε εκπλήξεις. Ουδείς περίμενε τον Ματζουράκη όταν ανέλαβε, όπως και τον Δέλλα ή ακόμη και τον Χάβο στη 2η επιστροφή του.
*Η περίπτωση του τελευταίου είναι ίσως και η πιο ιδιάζουσα από από τους φερόμενους ως βασικούς υποψήφιους, αφού ξέρει καλύτερα πρόσωπα και πράγματα για τον Παναιτωλικό.
*Οπως και ο «Κολοσσός» άλλωστε.
Το συμπέρασμα όλων των παραπάνω είναι πως οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν να προχωρήσουν σε πολύ προσεκτική επιλογή και αν ισχύει η πληροφορία πως η αποψινή ημέρα είναι «κομβική», τότε αύριο είναι πιθανό να έχουμε εξελίξεις. Την ίδια στιγμή το γεγονός πως ο πρόεδρος της ομάδας Μάκης Μπελεβώνης έκανε το τραπέζι στον Λουίς Κάστρο και τους συνεργάτες του λίγο πριν φύγουν και το κλίμα ήταν πολύ καλό, είναι μία «απόδειξη» πως το «διαζύγιο» ήταν άκρως φιλικό. Αλλά δείχνει και τον τρόπο που τα «καναρίνια» αντιλαμβάνονται κάποια πράγματα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED