Ολοκληρώθηκε και η 2η φάση των εργασιών στο AEL FC Arena (pic)

Ολοκληρώθηκε και η 2η φάση των εργασιών στο AEL FC Arena (pic)

Gazzetta team
Ολοκληρώθηκε και η 2η φάση των εργασιών στο AEL FC Arena (pic)

bet365

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο AEL FC Arena. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η 2η φάση και ξεκίνησε η 3η που έχει να κάνει με την ανάπτυξη του νέου αποστραγγιστικού συστήματς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής η 2η φάση των εργασιών και χωρίς χρονοτριβή το συνεργείο των εργολάβων πέρασε στην 3η φάση της ανάπτυξης του νέου αποστραγγιστικού συστήματος.

Η ανάδοχος εταιρεία Hellasod εκτιμά ότι έως αύριο Δευτέρα 14/10 θα έχει ολοκληρωθεί η 3η φάση και εν συνεχεία θα ξεκινήσει η 4η φάση με τις νέες χωματουργικές εργασίες και τη μεταφορά άμμου για τη δημιουργία του υποστρώματος, φάση που θα διαρκέσει το αργότερο έως την Πέμπτη 17/10».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα