Εργοτέλης - ΟΦΗ 3-2 (φιλικό)

Gazzetta team
Εργοτέλης - ΟΦΗ 3-2 (φιλικό)

bet365

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 3-2 από τον Εργοτέλη σε φιλικό που έλαβε χώρα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος ήθελε να κρατήσει «ζεστούς» τους ποδοσφαιριστές του στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων και αυτόν τον σκοπό είχε το φιλικό που έδωσε η ομάδα του με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, γνωρίζοντας τη φιλική ήττα με 3-2. Ο Εργοτέλης πήρε το προβάδισμα με τέρμα του Εφορντ στο 6' με τον ΟΦΗ να ισοφαρίζει με εκτέλεση πέναλτι του Μάνου στο 23'.

Ο Εργοτέλης πήρε ξανά το προβάδισμα στο 51' με τον Μανουσάκη, ωστόσο ο ΟΦΗ στο 86' βρήκε ξανά την απάντηση με τον Ναμπί για το 2-2.

Δύο λεπτά, ωστόσο, αργότερα ο Εργοτέλης πήρε για τρίτη φορά το προβάδισμα στο σκορ με τον Μπαράτα, ο οποίος έγραψε το τελικό 3-2.

Οι ενδεκάδες με τις οποίες παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες:

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης, Μπάτζιος Πέιος, Μπούσης, Άλμπερτ, Γροντής, Τσέλιος, Σταθόπουλος, Μανουσάκης, Έφορντ.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι, Μπράουν, Κουτρουμπής, Περδίκης, Μπολάκης, Σουρνάκης, Στάικος, Νοικοκυράκης, Ντίνας, Βαζ, Μάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα