Τι θα ισχύσει με τα εισιτήρια για το ΑΕΚ - Βόλος στη Ριζούπολη

Gazzetta team
Τι θα ισχύσει με τα εισιτήρια για το ΑΕΚ - Βόλος στη Ριζούπολη

bet365

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο την Κυριακή 20/10 θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη με την Ένωση να ενημερώνει ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύσουν κανονικά.

Λόγω των εργασιών για τον χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ, η Super League ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο την αγωνιστική που έρχεται θα λάβει χώρα στη Ριζούπολη. Γι' αυτό το παιχνίδι η ΑΕΚ ενημέρωσε πως τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύσουν κανονικά και πως από βδομάδα θα ανακοινωθεί και η ακριβής αντιστοιχία των θυρών με βάση της θύρες του ΟΑΚΑ.

Επίσης θα υπάρξει και ένας μικρός αριθμός εισιτηρίων που θα εκδοθούν, τα οποία θα διατεθούν από το εκδοτήριο του σταθμού στην Ειρήνη. Μάλιστα, την ημέρα του αγώνα δεν θα λειτουργεί κανένα εκδοτήριο στη Ριζούπολη και στο γήπεδο θα έχουν πρόσβαση μόνο όσοι έχουν διαρκείας ή έχουν αγοράσει εισιτήριο.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED