ΠΑΟΚ: Η εξέλιξη για τη «Νέα Τούμπα»

ΠΑΟΚ: Η εξέλιξη για τη «Νέα Τούμπα»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η εξέλιξη για τη «Νέα Τούμπα»

bet365

Έτοιμη να υποβάλλει την παραίτηση της στον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, φέρεται να είναι η τωρινή διοίκηση του Καυτανζογλείου, εξέλιξη που συνδέεται με το θέμα της «Νέας Τούμπας» και τον ΠΑΟΚ.

Ευθύς εξαρχής η μετακόμιση και εκμετάλλευση για τους εντός έδρας αγώνες από την ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν πρωτεύων ζήτημα, το οποίο «κόλλησε» και δεν προχώρησε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι εκλογές του περασμένου Ιουλίου φρέναραν την οποιαδήποτε εξέλιξη και η τωρινή διοίκηση, με πρόεδρο τον Απόστολο Μητιντζή, είναι υποχρεωμένη να υποβάλλει την παραίτησή της στον κ. Αυγενάκη προκειμένου να διευκολύνει τις διαδικασίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Με το διορισμό της νέας διοικούσας επιτροπής του Σταδίου θα ξεκινήσουν εκ νέου και από μηδενική βάση οι συζητήσεις με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με την εκμετάλλευση του Εθνικού Σταδίου της Θεσσαλονίκης.

Η χρησιμοποίηση του Καυτανζογλείου είναι βασική προϋπόθεση για να ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED