Nova: «Άλλο η τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων και άλλο το VAR»

bet365

Στελέχη της Nova πήραν θέση για τις πληροφορίες και τα ρεπορτάζ περί πρότασης της ΕΠΟ στους τηλεοπτικούς μεταδότες του πρωταθλήματος «ώστε την στιγμή του ελέγχου του VAR, να μην δείχνουν τις πλάτες των διαιτητών που είναι μέσα στο δωμάτιο, αλλά να δείχνουν τι βλέπουν οι ίδιοι εκείνη την στιγμή».
Πάνω σε αυτό οι άνθρωποι της Nova ξεκαθάριζαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα εξής:
1. Ουδέποτε η Nova έχει λάβει σχετικό αίτημα από την ΕΠΟ.
2. Αποκλειστικά αρμόδια για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων προς όφελος των συνδρομητών και των φιλάθλων είναι η ίδια η Nova.
3. Η Nova έχει γραπτώς προτείνει στην ΕΠΟ από τις 13/09/2019 την πλήρη απεμπλοκή της από τη λειτουργία του VAR με στόχο να σταματήσει όλη η παραφιλολογία σχετικά με τις υποτιθέμενες ευθύνες της συνδρομητικής πλατφόρμας στην ομαλή λειτουργία του VAR, χωρίς να έχει λάβει κάποια απάντηση από την ΕΠΟ.
Τα ίδια στελέχη υπενθύμιζαν ότι η Nova παράγει το τηλεοπτικό σήμα σύμφωνα με τις πλέον εξελιγμένες διεθνείς τεχνικές προδιαγραφές για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις αγώνων ποδοσφαίρου. Η Nova δεν έχει καμία ανάμειξη στη λειτουργία του VAR, εκτός από την παροχή στην ομάδα του VAR του πρωτογενούς υλικού όλων των καμερών, που χρησιμοποιεί για την τηλεοπτική κάλυψη ενός αγώνα. Οποιαδήποτε ανάμειξη της συνδρομητικής μας πλατφόρμας σε κριτικές για τη λειτουργία του VAR και τις διαιτητικές αποφάσεις, έχουν ως στόχο να πλήξουν το κύρος και την αξιοπιστία της και η εταιρεία θα προστατεύσει τα συμφέροντα της με κάθε νόμιμο τρόπο.
Πάνω σε αυτό το συνδρομητικό κανάλι θα ακολουθήσει τον δρόμο της δικαστική οδού καταθέτοντας αγωγές σε ΜΜΕ, έτσι ώστε να προστατεύσει τα συμφέροντα της μετά τη σειρά των δημοσιευμάτων αναφορικά με την λειτουργία του VAR και την φερόμενη και υποτιθέμενη εμπλοκή της συνδρομητικής πλατφόρμας. Ήδη η Nova με εξώδικα που απέστειλε το προηγούμενο διάστημα ζητούσε την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τη λειτουργία του VAR. Η Nova περίμενε το εύλογο χρονικό διάστημα που απαιτεί η νομοθεσία για τη δημοσιοποίηση των εξωδίκων και πλέον κατέφυγε στα αρμόδια δικαστήρια καταθέτοντας την αγωγή.
Η Nova όλο το προηγούμενο διάστημα έχει ξεκαθαρίσει με κάθε επίσημο τρόπο ότι είτε ως τηλεοπτικός μεταδότης, είτε ως παραγωγός των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, παράγει το τηλεοπτικό σήμα σύμφωνα με τις πλέον εξελιγμένες διεθνείς τεχνικές προδιαγραφές για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις αγώνων ποδοσφαίρου. Για την λειτουργία του VAR και σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεσμικών οργάνων της διαιτησίας (FIFA / ΕΠΟ), το πρωτογενές τηλεοπτικό σήμα, από όλες τις κάμερες, μεταδίδεται χωρίς οποιαδήποτε επεξεργασία από τη Nova στο ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο του VAR. Επιπλέον, στην διάθεση της ομάδας του VAR βρίσκεται και η ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση όπως την βλέπουν όλοι οι τηλεθεατές. Στο σημείο στο οποίο τελειώνει και η εμπλοκή της Nova. Έτσι όπως τονίζεται από το συνδρομητικό κανάλι οποιαδήποτε ανάμειξη της Nova σε κριτικές για την λειτουργία του VAR και τις διαιτητικές αποφάσεις είναι αναληθής και στοχεύει στην προσβολή της φήμης και της αξιοπιστίας της.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED