Φερέιρα: Πανηγύρισε «α λα Κλοπ» μαζί με τον κόσμο του ΠΑΟΚ! (pics)

Φερέιρα: Πανηγύρισε «α λα Κλοπ» μαζί με τον κόσμο του ΠΑΟΚ! (pics)

Φερέιρα: Πανηγύρισε «α λα Κλοπ» μαζί με τον κόσμο του ΠΑΟΚ! (pics)

bet365

Ο ΠΑΟΚ αρνείται να χάσει, διεύρυνε το αήττητο στους 41 αγώνες πρωταθλήματος, κι ο Πορτογάλος τεχνικός πανηγύρισε με σφιγμένες γροθιές μπροστά στο «ασπρόμαυρο» πέταλο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ρωτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη, για την σχέση του με τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

«Είμαι και εγώ μέρος της ομάδας και πάντα χάνουμε και κερδίζουμε όλοι μαζί. Η καρδιά αυτής της ομάδας ήταν, είναι και θα είναι οι οπαδοί της. Το έχω ξαναπεί αυτό. Και είναι πάντα για τον κόσμο αυτά που κάνουμε. Προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να είναι κάθε μέρα περήφανοι για αυτή την ομάδα που επέλεξαν να ακολουθήσουν», απάντησε ο Πορτογάλος τεχνικός του «Δικεφάλου».

Ο 40χρονος προπονητής κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια υποκλίθηκε μπροστά στους περίπου 1.000 ΠΑΟΚτσήδες, πανηγύρισε «α λα Κλοπ» και αποθεώθηκε από την «ασπρόμαυρη» κερκίδα.

Μια σχέση αρχίζει να χτίζεται και όσα έρχονται τα αποτελέσματα, τόσο θα μεγαλώνει. Φαίνεται πως είναι κάτι που ο 40χρονος προπονητής το’ χει ανάγκη τη δεδομένη χρονικά στιγμή και στο ξεκίνημα της διαδρομής του στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα