Τερζής: «Χάσαμε το μυαλό μας»

Gazzetta team
Τερζής: «Χάσαμε το μυαλό μας»

bet365

Ο Τόλης Τερζής αναφέρθηκε στην απώλεια συγκέντρωσης του Άρη μετά το 2-0 και στην απώλεια πολλών ευκαιριών στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο προπονητής του Άρη είπε αρχικά: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και δεν μπορώ να καταλάβω… Είναι αδικαιολόγητο ότι χάσαμε το μυαλό και τη συγκέντρωσή μας μετά το 15’. Αρχίσαμε να κάνουμε λάθη, ανεπίτρεπτα για το επίπεδό μας και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να το ισοφαρίσει. Δεν το είχαμε ξαναδεί στην ομάδα. Οι παίκτες μας είναι έμπειροι. Στο ημίχρονο το συζητήσαμε με τα παιδιά, αλλάξαμε το πρόσωπό μας στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε πολλές φάσεις, είχαμε δοκάρια… Νομίζω ότι κάναμε τα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο εκτός από το γκολ. Σε μία φάση αδράνειας δεχθήκαμε το γκολ. Συνεχίσαμε, προσπαθήσαμε αλλά δεν το καταφέραμε».

Ερωτηθείς για την αμυντική λειτουργία της ομάδας, απάντησε... «Με προβληματίζει ότι μετά το 2-0 η ομάδα έχασε τη συγκέντρωσή της. Δεν πρέπει να ξαναγίνει και όταν λέω αμυντική λειτουργία είναι όλη η ομάδα, όχι μόνο η τετράδα στην άμυνα. Τα παιδιά ηρέμησαν στο ημίχρονο, θα έλεγα ότι ξαναήρθε το μυαλό στη θέση τους, αλλά παρά τον αριθμό των φάσεων που κάναμε δεν βρήκαμε το γκολ», είπε και ρωτήθηκε για τα λάθη των πλάγιων μπακ. «Αυτούς τους παίκτες που έχουμε στην ομάδα θα τους υποστηρίξουμε και θα προσπαθήσουμε να τους βελτιώσουμε στην προπόνηση. Προσπαθούν και τα δύο παιδιά. Όλοι κάνουν λάθη όχι μόνο ο Κόρχουτ και ο Σούντγκρεν. Απλά τα λάθη των αμυντικών φαίνονται παραπάνω».

Σε ερώτηση για την επιλογή του Μπα και την απόδοση του Ντουάρτε, είπε: «Τα παιδιά στις τελευταίες ημέρες δουλεύουν καλά. Ήμουν μεταξύ του Μπα και του Ντουάρτε. Ο Μπα έχει καλύτερες αμυντικές ικανότητες. Και τα δύο παιδιά δεν είχαν ρυθμό. Αποφασίσαμε να ξεκινήσει ο Μπα. Μετά βάλαμε τον Ντουάρτε που είναι πιο δημιουργικός».

Για την τελευταία φάση του αγώνα, σημείωσε: «Ήταν πέναλτι. Δεν γνωρίζω τι έγινε και γύρισε τη φάση πίσω».

Για τη χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή του Άρη κι αν καλλιεργεί επιπλέον άγχος, είπε. «Δεν είναι θέμα άγχους. Δεν είναι καλή η συγκομιδή. Έπρεπε να είχαμε περισσότερους πόντους αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε και να πάρουμε αυτούς τους βαθμούς σε άλλο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα