Τσιμίκας: «Μας έλειψε η φρεσκάδα»

Gazzetta team
Τσιμίκας: «Μας έλειψε η φρεσκάδα»

bet365

Στην φρεσκάδα που έλειψε από την ομάδα του στο ντέρμπι, στάθηκε ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού Κωνσταντίνος Τσιμίκας, ενώ επισήμανε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο το ματς.

Αναλυτικά ο νεαρός ποδοσφαιριστής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Μας έλειψε η φρεσκάδα που είχαμε στα άλλα ματς. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Προσπαθήσαμε βάλαμε το γκολ, πίστευα πως στο δεύτερο θα ήμασταν καλύτεροι. Δεν ήμασταν, δεχθήκαμε το πέναλτι και ήρθε 1-1».

Για το τι τους είπε ο προπονητής στο ημίχρονο: «Μας είπε πως πρέπει να μπούμε στο ματς και να τα δώσουμε όλα. Εμείς δεν το κάναμε, δεχθήκαμε το γκολ και ήρθε ισοπαλία».

Για το αν περίμεναν έτσι τον Παναθηναϊκό: «Τον περιμέναμε γιατί έχασε αρκετά παιχνίδια. Το ήθελε πολύ, όπως και εμείς, στο τέλος το ήθελαν περισσότερον όπως είδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα