Λαμία - Πανιώνιος: Με Τιρόνε και Μπεχαράνο οι Φθιωτοί κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες

Gazzetta team
Λαμία - Πανιώνιος: Με Τιρόνε και Μπεχαράνο οι Φθιωτοί κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες

bet365

Με τον Ντάνι Μπεχαράνο, αλλά και τον πρόσφατα αποκτηθέντα Τιρόνε στην αποστολή η Λαμία ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα προετοιμαστούν για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «κυανόλευκων» το Σάββατο (21/09) για τον αγώνα της Κυριακής (22/09, 19:30) στο ΔΑΚ με τους Νεοσμυρνιώτες για την 4η αγωνιστική της Super League 1.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σωτήρης Αντωνίου ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Βελλίδης, Κατσίκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Μπαχανάκ, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Τουράμ, Τιρόνε, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Σασί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα