Χουλτ: «Με τον Κωστένογλου αισθανόμαστε πιο χαρούμενοι»

Χουλτ: «Με τον Κωστένογλου αισθανόμαστε πιο χαρούμενοι»

Gazzetta team
Χουλτ: «Με τον Κωστένογλου αισθανόμαστε πιο χαρούμενοι»

bet365

Ο Νίκλας Χουλτ αναφέρθηκε στην αλλαγή του κλίματος στην ΑΕΚ από τότε που ανέλαβε τα ηνία ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο Σουηδός μπακ στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ανανέωσης της χορηγικής συνεργασίας της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ μίλησε για:

Tην ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας. Ο ΟΠΑΠ στηρίζει την ομάδα, στηρίζει και την κοινωνία και εμείς είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μέρος αυτής της προσπάθειας».

Tην αλλαγή στην ομάδα μετά την έλευση του Κωστένογλου: «Από την αρχή της περιόδου η ΑΕΚ είχε ποιοτικούς παίκτες σε κάθε θέση. Μερικές φορές τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι αρκετά απλά. Αυτό που μπορεί να δει κανείς στις προπονήσεις και αυτό που μας έδωσε ο προπονητής είναι να αισθανόμαστε όλοι πιο χαρούμενοι. Βλέπεις τους παίκτες να το διασκεδάζουν, να το ευχαριστιούνται περισσότερο στην προπόνηση, να υπάρχει μεγαλύτερη χαρά. Οπότε αυτό είναι μία από τις βασικές αλλαγές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα