Ολιβέιρα: «Θέλω να παίξω με τον ΠΑΟΚ»

Ολιβέιρα: «Θέλω να παίξω με τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Ολιβέιρα: «Θέλω να παίξω με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Πορτογάλος φορ τόνισε πως στόχος του είναι να προλάβει το ντέρμπι των «Δικεφάλων»
Αντίστροφα μετρά ο Ολιβέιρα ώστε να επιστρέψει στα γήπεδα. Ο Πορτογάλος φορ παραβρέθηκε στη σημερινή εκδήλωση της χορηγικής συνεργασίας της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ και τόνισε πως στόχος του είναι να παίξει στο ματς με τον ΠΑΟΚ, την επόμενη αγωνιστική. «Η στήριξη που δίνει ο ΟΠΑΠ στην ΑΕΚ είναι πολύ σημαντική για να κατακτούμε τους στόχους μας». Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι και στα επόμενα παιχνίδια τονίζοντας «Πάντα στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό και δύσκολο ματς είναι το επόμενο. Δεν πρέπει να κοιτάμε τον ΠΑΟΚ, αλλά τον Παναιτωλικό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι το Σάββατο. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε να διεκδικήσουμε να κερδίσουμε. Μετά έχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα είναι νωρίς για αυτό», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Σκέφτομαι θετικά πάντα. Ελπίζω να είμαι έτοιμος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω και με τον Παναιτωλικό. Αλλά πρέπει να αισθάνομαι κάθε μέρα και καλύτερα. Και θέλω να είμαι έτοιμος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα