ΠΑΟΚ: Περιμένοντας τους Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Ακπομ

ΠΑΟΚ: Περιμένοντας τους Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Ακπομ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Περιμένοντας τους Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Ακπομ

bet365

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Τσούμπα Ακπόμ και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ακολούθησαν την Τρίτη (17/9) πρόγραμμα αποφόρτισης, καθώς ταλαιπωρούνται από μικροενοχλήσεις, ενόψει του ματς με τον Άρη.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη ξεκίνησε την Τρίτη με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, όπου το πρόγραμμα χωρίστηκε σε δύο σκέλη, με το πρώτο να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης με και χωρίς μπάλα.

Στη συνέχεια, ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του επικεντρώθηκαν στην τακτική ανάλυση του αγώνα με τον Άρη, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Τσούμπα Ακπόμ και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης, καθώς ταλαιπωρούνται από μικροενοχλήσεις.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (18/9) περιλαμβάνει μία προπόνηση το πρωί (10:15) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα