Ξάνθη: Παίζοντας «Μουσικές Καρέκλες»

Γιώργος Ντυμένος
Ξάνθη: Παίζοντας «Μουσικές Καρέκλες»

bet365

Ο Ραμίρεθ κατέβασε την ομάδα του χωρίς κλασικό φορ και οι Στάργκεον, Εντουάρντο, Τζουρίσκοβιτς, Μπαριέντος εναλλάσσονταν στη θέση «9» και την τριάδα πίσω από τον «φουνταριστό»
Στην κορυφή έχει εδραιωθεί η Ξάνθη, που μετρά στη σεζόν το απόλυτο (3χ3) και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-1. Τελευταίο της «θύμα» ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, σε ένα ματς όπου ο Κίκε Ραμίρεθ δεν χρησιμοποίησε «καθαρό» φορ. Ο Ισπανός κόουτς παρέταξε μεν ένα 4-2-3-1, όμως κλασικό «9αρι» δεν ξεκίνησε, ούτε έπαιξε σαν αλλαγή.
Επί χάρτου είδαμε τον Μπαριέντος αριστερά, τον Τζουρίσκοβιτς δεξιά και τον Εντουάρντο ένα «κλικ» πίσω από τον Στάργκεον. Ομως έτσι ήταν στη σέντρα. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και μέχρι τα μέσα του δεύτερου μέρους οπότε ξεκίνησαν οι αλλαγές, οι τέσσερίς τους εναλλάσσονταν σε όλες στις μεσοεπιθετικές θέσεις. Ηταν ένα «τρικ» που βγήκε και θύμισε, τρόπο τινά, το παιχνίδι «Μουσικές Καρέκλες» που παίζαμε παιδιά. Μάλιστα πολλές φορές ο Εντουάρντο βρίσκονταν στην ίδια ευθεία με τον Στάργκεον και η διάταξη έδειχνε ένα «καθαρό» 4-4-2.
Δεν είναι τυχαίο πως και τα δύο γκολ προήλθαν από συνεργασίες της τετράδας και κυρίως του Πορτογάλου. Ο Τζουρίσκοβιτς με ωραία κεφαλιά από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ, μετά από σέντρα του Στάργκεον από τα αριστερά, ενώ ο Εντουάρντο ήταν στο πρώτο δοκάρι μαζί με τον Σέρβο. Το δεύτερο γκολ της Ξάνθης πέτυχε ο δημιουργός του πρώτου, σε φάση που ξεκίνησε ο ίδιος. Ηταν εκείνος που από τα δεξιά είδε τον Μπαριέντος στο ύψος του πέναλτι, τον βρήκε, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ το πλασέ του Ουρουγουανού. Στην εκτέλεσή του ο Στάργκεον εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση στα καρέ των Αρκάδων και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.
Ετσι τα τέρματα της Ξάνθης ξεκίνησαν με τον 24χρονο να «φτιάχνει» παιχνίδι από αριστερά και δεξιά και τους Μπαριέντος, Τζουρίσκοβιτς να βρίσκονται σε θέση φορ. Το πείραμα πέτυχε και ο Ραμίρεθ αναμένεται να το διατηρήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα