Ριέρα: «Μόνο νίκη στην Ξάνθη»

Gazzetta team
Ριέρα: «Μόνο νίκη στην Ξάνθη»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης ήταν... ξεκάθαρος για τον στόχο των Αρκάδων στο επερχόμενο ματς
Ο πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στο ματς με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Αντριάν Ριέρα και σήμερα πήρε το βραβείο του. «Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βοηθάω την ομάδα και ο κόσμος το αναγνώρισε και μου έδωσε αυτό το βραβείο είναι πάρα πολύ ευχάριστο και τον ευχαριστώ πολύ», είπε αρχικά. Και μετά ρωτήθηκε αν θα προτιμούσε να πάρει το επόμενο βραβείο σε αγώνα που η ομάδα θα πάρει τη νίκη. «Φυσικά αυτό που είπα και πριν. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και μακάρι την επόμενη φορά, αν προκύψει κάτι τέτοιο πάλι, η ομάδα να κερδίσει. Να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της».
Για το ματς με την Ξάνθη που ακολουθεί σχολίασε πως «είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί η αντίπαλη ομάδα ξεκίνησε με δύο νίκες εκτός έδρας. Εμείς είχαμε δύο παιχνίδια με δύο από τους πιο δύσκολους αντιπάλους στο πρωτάθλημα αλλά πηγαίνουμε μ' έναν ξεκάθαρο στόχο στο πρωτάθλημα. Να κερδίσουμε. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο». Κλείνοντας αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους. «Ηρθα στην Ελλάδα για να ζήσω την εμπειρία σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως είναι η Super League. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Με ασίστ και κάποια τέρματα και μαζί με την ομάδα να εξελιχθώ και εγώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα