Σίμος: «Ο ΟΦΗ έχει κάνει καλό ξεκίνημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα»

Σίμος: «Ο ΟΦΗ έχει κάνει καλό ξεκίνημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα»

Gazzetta team
Σίμος: «Ο ΟΦΗ έχει κάνει καλό ξεκίνημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα»

bet365

Προσγειωμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με τον Πλατανιά ο Γιώργος Σίμος, αναφορικά με το θετικό ξεκίνημα του ΟΦΗ στη Super League 1.

Οι Ομιλίτες ηττήθηκαν σε φιλικό με τον Πλατανιά στα Χανιά (1-0) και ο Έλληνας προπονητής δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ παράλληλα κατέβασε τους τόνους σχετικά με τη βαθμολογική συγκομιδή του ΟΦΗ στα δυο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένας καλός αγώνας με καλό ρυθμό και ιδιαίτερα ωφέλιμος. Προσπαθούμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και σε τρεις μέρες έχουμε ακόμα ένα φιλικό όπου θέλουμε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Όντως έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα, όμως δεν έχει γίνει κάτι. Πρέπει να δίνουμε την σημασία που πρέπει εκεί που πρέπει, έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα όμως θέλουμε να μας χαρακτηρίσει η συνέπεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα