Παναιτωλικός: Έκλεισε τον Αριγίμπι (vids)

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Έκλεισε τον Αριγίμπι (vids)

bet365

Ο Παναιτωλικός προχώρησε σε ακόμη μία προσθήκη, καθώς συμφώνησε με τον 24χρονο Αμερικανό, Γκρέγκορι Αριγίμπι που αγωνίζεται στα άκρα
Κίνηση στο παρά... ένα έκανε ο Παναιτωλικός, καθώς τα «καναρίνια» ήθελαν ακόμη μία λύση για τα άκρα τους. «Εκλεκτός» τους είναι ο Γκρέκορι Αριγίμπι, με καταγωγή από τη Νιγηρία, αλλά γεννημένος στις ΗΠΑ και «αγγλοαναθρεμένος». Ο 24χρονος είναι διεθνής με την U23 της Αμερικής και ανήκει στη Νότιγχαμ, όμως αγωνίστηκε στο περσινό δεύτερο μισό στην Μάδεργουελ ως δανεικός.
Ο νεαρός εξτρέμ βρέθηκε σε ηλικία 18 ετών στο νησί για λογαριασμό της Λιντς, αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Σαουθάμπτον, Τσέστεριφλντ, Τρανμίρ, ενώ την περασμένη σεζόν είχε 18 συμμετοχές, 2 γκολ και 5 ασίστ. Ο Παναιτωλικός έκλεισε λοιπόν τον παίκτη που θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα για τα τυπικά.
ΟΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΟΥ:
'14-'15: Με Λιντς - 19 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ
'15-'16: Με Τσέστερφιλντ - 41 ματς με 3 γκολ και 8 ασίστ
'16-'17: Με Τσέστερφιλντ - 36 ματς με 4 ασίστ
'17-'18: Μίλτον Κέινς - 40 ματς με 7 γκολ
'18-'19: Με Μάδεργουελ - 18 ματς με 2 γκολ και 5 ασίστ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα