Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά ο Γκασπάρ (pics)

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά ο Γκασπάρ (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά ο Γκασπάρ (pics)

bet365

Ο Μπρούνο Γκασπάρ έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου στην Αθήνα για να αποτελέσει την επόμενη προσθήκη της ομάδας του Ολυμπιακού κυρίως για το δεξί άκρο της άμυνάς της.
Ο Μπρούνο Γκασπάρ έφτασε στην Ελλάδα και λίγο μετά τις 17:30 (με πτήση μέσω Φρανκφούρτης) για να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος Πορτογάλος αγωνίζεται δεξί μπακ (σ.σ. κυρίως) αλλά και αριστερό και ανήκε στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Είναι καθαρά επιλογή Μαρτίνς και πέρυσι είχε 30 ματς με 1 γκολ στην Πορτογαλία με την φανέλα της Σπόρτινγκ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία η Σπόρτινγκ θέλησε να δείξει θετική διάθεση με αυτήν την κίνηση ενώ ήδη είχε πρόβλημα με τα αρκετά μπακ στο ρόστερ της. Πρόκειται πάντως για έναν ποιοτικό μπακ με σημαντικές εμπειρίες. Είναι πιθανό ο Γκασπάρ να κλείσει ως δανεικός από την Σπόρτινγκ, αλλά με οψιόν αγοράς. Οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για ένα ποσό 2 εκατ. ευρώ. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μπρούνο Γκασπάρ εξέφρασε την χαρά του για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι αυτό που προέχει την δεδομένη στιγμή είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Πειραιώτες.
Ο Μπρούνο Γκασπάρ είπε σχετικά στην κάμερα του One Channel: «Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι εδώ. Μόλις ολοκληρωθούν και οι ιατρικές εξετάσεις θα μπορώ να πω περισσότερα».
ΟΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΓΚΑΣΠΑΡ:
'18-'19: Σπόρτινγκ - 30 ματς με 1 γκολ
'17-'18: Φιορεντίνα - 17 ματς με 2 ασίστ
'16-'17: Γκιμαράες - 36 ματς με 6 ασίστ
'15-'16: Γκιμαράες - 31 ματς με 2 ασίστ
'14-'15: Γκιμαράες - 31 ματς με 1 ασίστ
'13-'14: Μπενφίκα Β - 24 ματς με 1 γκολ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα