O Πέλκας έκλεισε το λογαριασμό του στο Instagram (pic)

O Πέλκας έκλεισε το λογαριασμό του στο Instagram (pic)

Gazzetta team
O Πέλκας έκλεισε το λογαριασμό του στο Instagram (pic)

bet365

To κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι «βαρύ», μετά τον αποκλεισμό από την Σλόβαν Μπρατισλάβας, με τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό να απενεργοποιεί τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Γιουβέντους - Νάπολι και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η «επόμενη μέρα» του αποκλεισμού από τους ομίλους του Europa League βάζει τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο κάδρο και η κριτική που ασκείται αυτή την στιγμή προς τα πρόσωπά τους από ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των φίλων της ομάδας είναι τεράστιο, ειδικά στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Δημήτρης Πέλκας αναζητώντας να βρει την απαραίτητη ηρεμία που χρειάζεται κάθε ποδοσφαιριστής, αποφάσισε και προχώρησε στην απενεργοποίηση του λογαριασμού του στο Instagram, μια κίνηση που είχαν ακολουθήσει κι άλλοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο παρελθόν, με τελευταίο τον Φερνάντο Βαρέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα