Ολυμπιακός: Ολοκλήρωσε την παρουσία της στην Αγία Πετρούπολη η Κ16

Ολυμπιακός: Ολοκλήρωσε την παρουσία της στην Αγία Πετρούπολη η Κ16

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Ολοκλήρωσε την παρουσία της στην Αγία Πετρούπολη η Κ16

bet365

Με δύο παιχνίδια απέναντι σε Αούστρια Βιέννης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ολοκλήρωσε την παρουσία της στο διεθνές τουρνουά «Γιούρι Μορόζοφ» η Κ16 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Η σχετική ενημέρωση των ερυθρόλευκων»:

Ο Νίκος Τοπολιάτης γέμισε το μπλοκάκι του με χρήσιμες σημειώσεις ενόψει της συνέχειας, με την ομάδα μας να δίνει πολύ δυνατά παιχνίδια με σπουδαίους αντιπάλους, «χτίζοντας» έτσι την προσωπικότητά της ενόψει των εγχώριων επίσημων υποχρεώσεων.

Η παρουσία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στη Ρωσία, ολοκληρώθηκε με αγώνες κόντρα στην Αούστρια Βιέννης (0-2) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1-2), με τον Κουτσογούλα να πετυχαίνει το «ερυθρόλευκο» τέρμα στο δεύτερο παιχνίδι.

Η σύνθεση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κόντρα στην Αούστρια Βιέννης: Αδαμόπουλος, Μπομπότης, Βλασσόπουλος, Γιαλεδάκης, Κατηφόρης, Χρήστου, Πάνου, Κουτσογούλας, Μάνδρος, Αρβανιτάκης, Ποιμενίδης.

Έπαιξαν και οι: Πρελιάς, Φλώκος, Σταυρόπουλος, Μόσχος.

Η σύνθεση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Σίνα, Μόσχος, Ρέτσος, Γιαλεδάκης, Κατηφόρης, Χρήστου, Κατσαούνος, Κουτσογούλας, Πάνου, Φλώκος, Ποιμενίδης.

Έπαιξαν και οι: Αδαμόπουλος, Βλασσόπουλος, Μπομπότης, Σταυρόπουλος, Πρελιάς, Μάνδρος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα